2017. május 1., hétfő

Sajtos spagettifészek

Hozzávalók: /2 személyre/

20 dkg spagetti. 10 dkg füstölt sjat, 5 dkg mascarpone, 2 evőkanál tejföl, 2 tojás, 1-2 cikk fokhagyma. só, bors, rozmaring, zöldpetrezselyem, saláta a tálaláshoz

A spagettit sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A  tojásokat felverjük, belekavarjuk a  tejfölt meg a krémsajtot, hozzáadjuk a finomra reszelt  sajtot is. Megfűszerezzük, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát .A spagettit beleforgatjuk a tojásos-sajtos keverékbe, villa segítségével felcsavarjuk és egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Előmelegített sütőben pirosar sütjük, zöldpetrezselyemmel, rozmaringgal megszórjuk, salátával tálaljuk.  /Recept Erdélyi Konyha Konyhatündér/


Képtalálat a következőre: „spagetti fészek”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése