2013. július 13., szombat

Hideg finomság -fagylaltbomba

Hozzávalók:

25 db babapiskóta
30 dkg sztracsatella fagylalt
1 dl tejszín
10 dkg étcsokoládé
2 dl kávé
kakaópor
porcukor

Béleljünk ki sütőpapírral egy 16 cm-es tálat. Mártsuk kávéba a babapiskótákat, nyomkodjuk a tál oldalára és tegyük fagyasztóba 10 percre.
Ezután a fagyit egyenletesen kenjük a piskótára, majd tegyük vissza a fagyasztóba. Olvasszuk fel a csokit, verjük habbá a tejszínt egy kiskanálnyi porcukorral, és keverjük a csokihoz. A csokikrémet simítsuk a bomba belsejébe és a tetejére rakjunk kávéba mártott babapiskótát. Tálalás előtt még legalább 10 percig hűsük, majd borítsuk tányérra és szórjuk meg kakaóval és porcukorral.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése