2013. március 15., péntek

Melyik gyümölcs a kedvenced?




  Ha a legnagyobb kedvenced az alma, akkor valószínűleg nyitott, optimista és vidám az alapszemélyiséged. Szereted a mozgalmas életet, a hosszú és változatos utazásokat.

  Ha az ananászt szereted a gyümölcsök közül a legjobban, akkor biztosan nincsenek önbizalom problémáid. Határozott vagy és céltudatos, és bár igaz, hogy az élet nevelt erre, de most képes vagy élni ezekkel a szerzett tulajdonságaiddal.

   Egy kicsit olyan vagy te is, mint a cseresznyék: szinte soha nincsenek egyedül. Igazi társasági ember vagy, aki nyaralni, kirándulni vagy szórakozni is minél nagyobb létszámú csapattal megy. Szereted, ha sokan vannak körülötted, ez az érzés feldob, és jókedvre derít. Egyébként is szereted a szoros kapcsolatokat: szeretsz másokra hagyatkozni, bár egyáltalán nem vagy önállótan.


Áfonya

Fantasztikus életerő árad belőled, imádsz mozogni, többféle sportot is űzöl egyszerre.

Szereted a párhuzamos dolgokat, egyszerre több munkán is képes vagy sikerrel dolgozni. Nagy társasági életet élsz, barátaid igénylik a társaságodat.


Barack

Nyílt vagy, őszinte, és kommunikációddal mindenkit képes vagy levenni a lábáról.

Optimizmusodat másokra is ráragasztod, így remek légkört teremtesz bárhol. Nem tartasz sokáig haragot, inkább a pozitívumokra koncentrálsz.

forrás: bien.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése