2012. szeptember 20., csütörtök

Reggeli ébredés



network.hu network.hu
 1. Ahogy reggel felébredünk és szemünket kinyitjuk, köszöntsük mosollyal a napot úgy, hogy mosolyogjunk a szívünkre! Indítsuk a napot ezzel az egészséget őrző mosollyal!

2. Dörzsöljük össze a tenyerünket és amikor jó melegnek érezzük, helyezzük az arcunkra, majd gyengéd mozdulatokkal masszírozzuk meg az arc izmait, homlokunkat és a szem környékét.
3. Masszírozzuk meg a fülünket és a fejbőrünket!
4. Jó alaposan nyújtózkodjunk többször is!
5. Üljünk fel az ágyban és lélegezzünk a következő módon, - erőlködés nélkül: hátunk legyen egyenes, vállaink lazák, fókuszáljunk a vágyott örömre, lélegezzünk egyenletesen és lélegezd be az örömöt.
6. Nyissunk ablakot, lélegezzünk mélyeket. Nézzünk várakozva, nyitottan az előttünk álló nap elé.
7. Ha esik, ha fúj, adjunk hálát a mai nap kezdetéért és azért, mert lehetőségünk adódik új megtapasztalásokra!
8. Szakítsunk időt, keljünk kicsit előbb / 5-10 perc/ és vegyünk egy reggeli frissítő zuhanyt, a kedvenc olajunkkal és dörzsöljük át vele az egész testünket, hideg - meleg zuhany kíséretében. Zuhanyzás után kényeztessük magunkat testápoló krémmel.
9. Mindig legyen elegendő időnk a reggelihez, mert ha rohanva, kapkodva eszünk a feszültségeinket, a stresszünket is lenyeljük! Egy jó tea, igazi békés atmoszférát teremt a reggeli indulás előtt. A kamilla, citromfű, levendula kíváló, ha pörgősebb nap elé nézünk, de ha inkább frissülnénk: borsmenta és orbáncfű nagyszerűek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése